Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

ACTUALITAT NEGOCIACIÓ - Març 2011
28 Febrer 2011

ELECCIONS A LA JUNTA DE PERSONAL DE FUNCIONARIS EL 14 D’ABRIL

En data 26 de gener el sindicat ASEMIT va fer el preavís de les eleccions sindicals de FUNCIONARIS a l’Ajuntament de Tarragona, per forçar a escollir els nous delegats del personal funcionari.

La intenció d’altres sindicats era deixar passar el temps. Des d’ASEMIT pensem que posposar la celebració de les eleccions sindicals no beneficiaria els interessos dels treballadors. Ara més que mai, per les dificultats de la conjuntura de crisi econòmica, es fa necessària una composició de la mesa negociadora de funcionaris amb una majoria sindical forta, sigui quina sigui, que permeti plantar cara amb fermesa, desencallar temes i desenvolupar una negociació àgil i favorable als interessos i expectatives dels treballadors, i això només es pot aconseguir amb unes eleccions sindicals.

VALORACIÓ DE LLOCS DE TREBALL

Davant la propera convocatòria d’eleccions sindicals i l’inici de la campanya el dia 23, les negociacions queden aturades, fins que es constitueixi la nova mesa negociadora de funcionaris que resulti de les eleccions.

La valoració de llocs de treball, com tots els temes, queda també aturada en el subgrup C2 fins després de les eleccions. En el cas d’obtenir una majoria suficient, ens comprometen a continuar participant en l’anàlisi de les aportacions i al·legacions presentades pels treballadors del subgrup C2, demanant si cal a la Corporació, reconsiderar quin ha de ser el nombre de llocs específics.





Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es