Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

Protesta d’empleats i empleades públics contra les RETALLADES imposades pel Govern de l'Estat al Reial Decret Llei.
26 Juliol 2012

  Uns 150 empleats i empleades municipals –vestits de negre -, s'han concentrat a les 10:30h davant l’Ajuntament de la Rambla Nova de Tarragona per protestar contra la bateria de retallades salarials i de condicions de treball que aplicarà mitjançant Real Decret Llei el Govern de l’Estat a la funció pública. La mobilització s'ha repetit a les 12h als voltants de l’estàtua dels Herois amb la presencia d’uns 150 treballadors i treballadores públics de la Delegació d’Hisenda, de la Tresoreria de la Seguretat Social i d’altres organismes públics propers.

 A les 12h els manifestants a part de concentrar-se a les portes dels llocs de treball, han estat fent voltes pels voltants de la cruïlla de Rambla Nova – Herois 1811, respectant el transit i creuant pel pas de vianants en comitiva fúnebre vestits la majoria de negre, que ha provocat petits talls de circulació pel gran nombre de persones que passaven al mateix temps. L’acte a finalitzat amb la foto de família que serveix per testimoniar un divendres més que els serveis públics estan en lluita a tot l’Estat i no permetrem "seguir pagant les conseqüències" dels problemes pressupostaris, amb la reducció general dels salaris i la eliminació de la paga de Nadal.

  "El que malgasten i roben els de dalt, ho paguem tots per Nadal”

 Les convocatòria i protestes s'estan realitzant amb formats i horaris diferents en altres centres de treball d’organismes públics de Tarragona i arreu de tot l'Estat.

  http://noalafuncionariofobia.blogspot.com.es/

  https://www.facebook.com/viernesdeluto

  (Els divendres vestim de negre)

  La notícia als mitjans de comunicació.

 http://www.tottarragona.cat/ca/societat/12011-funcionaris-municipals-protagonitzen-un-divendres-de-dol-a-la-rambla-nova-de-tarragona.html

http://www.tarragona21.com/prop-de-300-funcionaris-munten-una-comitiva-funebre-pels-carrers-de-tarragona/






Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es