Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

Presumptes injuries i calumnies sppm-cat de la Guárdia Urbana de Tarragona
11 Juliol 2016

Us informen que per part del Secretari General del sindicat SPPM Cat, Sr. Daniel Bel Pujades, ens ha fet arribar correu electrònic en data 07 de juliol del present adjuntant-nos burofax dirigit al Sr. Ignacio Rodríguez Chinchilla, on comunica la suspensió temporal del seu càrrec en la secció sindical de SPPM-Cat. 
 
Els motius que d’aquesta suspensió venen donats, segons el Sr. Bel, per un comportament i una actitud totalment vulneradora dels estatuts per part del Sr. Rodríguez, i per presumptes injuries i calumnies.
 
Aquestes presumptes injuries i calumnies van ser dirigides contra l’Ajuntament de Tarragona, el sindicat ASEMIT, la Il·lustre Magistrada Jutgessa del Jutjat Contenciós Administratiu 2 de Tarragona i el propi secretari general del SPPM-Cat.
 
Posteriorment tenim coneixement de la suspensió d’afiliacions i càrrec de tota l’executiva del sindicat SPPM Cat a la Guàrdia Urbana de Tarragona, per resolucions injustes i arbitraries segons el Secretari General del seu sindicat.
 
Des del sindicat ASEMIT donem la benvinguda als nous representants del SPPM-Cat, així com desitgem tornar a establir llaços de col·laboració en el desenvolupament de les tasques sindicals a la Guàrdia Urbana de Tarragona.
 
 
 EXECUTIVA SINDICAL ASEMIT
Tarragona, 12 de juliol de 2016.




Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es