Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona

Politització del cas BERSHKA.
19 Octubre 2016

Politització del cas BERSHKA.

L’Associació Sindical d’Empleats Municipals Independents de Tarragona Sindicat (A.S.E.M.I.T) volem deixar ben palès, el nostre malestar i preocupació a l’observar com per part d’una plataforma afectada pel cas i amb la col•laboració d’un Grup Polític, aprofitant-se dels seus càrrecs institucionals, com se pot veure amb actes que ells mateixos qualifiquen “d’ACTE POLÍTIC”, sapiguen que no ho és.

És un cas que es troba en fase judicial i amb aquestos actes extern/populistes es pretén evidentment influenciar, condicionar o crear un estat d’opinió, en contra d’una de les parts, en un assumpte que res te a veure amb la política i voler aprofitar-se del mateix, per treure redits politics.

Exigim a tots els regidors de l’Ajuntament de Tarragona la defensa dels seus treballadors municipals, i més per actes de la seva tasca com a funcionari públic.

L’Associació Sindical d’Empleats Municipals Independents de Tarragona Sindicat (A.S.E.M.I.T), donem el nostre suport i recolzament als treballadors municipals afectats, als quals es demanen peticions d’inhabilitació per exercir com a funcionari públic.

Sindicat Asemit





Associació Sindical d'Empleats Municipals Independents de Tarragona asemit@asemit.com
Dissenyada i programada per AjLombarte ajlombarte@yahoo.es